cadavru

cadavruDescoperire sinistra in Capitala, intr-un bloc din cartierul Colentina. Omul de serviciu al scarii a gasit in ghena de gunoi cadavrul unui bebelus, azvarlit intr-o sacosa de plastic, printre resturi menajere.

Urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca daca pruncul era viu si sanatos in momentul in care a fost aruncat acolo, caz in care mama risca multi ani de inchisoare.

Alarma a fost data vineri dimineata, in jurul orei 9:00. Omul de serviciu a gasit trupul neinsufletit al bebelusului, dezbracat si pus intr-o punga de plastic, in ghena de gunoi a scarii. Parea ca a fost aruncat acolo imediat dupa nastere.

“A deschis tomberonul mare unde se arunca gunoaiele, a dat sacul la o parte si acolo era un copil. Era nou nascut. Avea urme de sange pe el si langa gunoi erau numai pete de sange”, spune un locatar.

Speriat, omul a chemat intai administratorul blocului, care a alertat imediat politia. Femeia a crezut initial ca e vorba despre o papusa aruncata la gunoi.

Pe scara blocului sunt camere de supraveghere, asa ca politistii trebuie sa vada daca nu cumva apare in imagini mama pruncului si momentul in care arunca micul cadavru la gunoi.

Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti. Iar politistii incearca sa dea de urma mamei copilasului, care va raspunde in fata legii pentru fapta ei.

Sursa: www.stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here