fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

Câini periculoși, lăsați pe străzile unei comune din Prahova. Ce spune primarul despre această situație

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După publicarea articolului Aproximativ 4.000 de câini fără stăpân umblă liberi pe străzile Ploieștiului, primarul din comuna prahoveană Apostolache ne-a sesizat despre situația similară cu care se confruntă în localitate.

Edilul susține că din toamna anului acesta, persoane pe care nu a reușit să le identifice până în acest moment, aduc câini fără stăpân și îi lasă în comună, punând astfel în pericol cetățenii, pentru că animalele sunt destul de periculoase.

- Reclamă -

”Nu am reușit să identificăm încă persoanele care aduc câini fără stăpân în localitatea noastră. Cel mai probabil acești indivizi acționează noaptea și lasă animalele în locuri mai puțin populate pentru a nu fi văzuți, însă câinii se răspândesc în scurt timp în restul localității. Cea mai mare problemă cu care ne confrunăm este aceea că animalele sunt destul de periculoase și încercăm pe cât putem să le ținem departe de casele oamenilor, pentru a evita incidentele precum cel prezentat de ziarul dumneavostră în această dimineață. Sperăm că în cel mai scurt timp, împreună cu autoritățile competente, să găsim atât responsabilii de aceste fapte, cât și niște soluții, ca cetățenii comunei să se simtă în siguranță.”, a declarat Mihail Bratu, primarul comunei Apostolache.

Vezi și: Video cu bărbatul mușcat de câine în centrul Ploieștiului

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img