fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Căminul de bătrâni și pasajul de la Gara de Vest, în pericol de a nu fi finalizate la timp. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Blocajul financiar existent la nivelul Primăriei Ploiești afectează întreaga activitate din municipiu, inclusiv derularea proiectelor pe fonduri europene. Este și cazul căminului de bătrâni de pe strada Cosminele, care riscă să nu fie gata la termen, iar în acest caz Primăria va fi nevoită să returneze banii înapoi la Uniunea Europeană.

Blocajul a apărut din cauza faptului că municipalitatea nu a achitat facturile către constructor de două luni. În urma unor discuții pe care cei doi viceprimari, George Pană și Cristian Ganea, le-au avut cu firma constructoare, aceștia au observat că societatea dorește să termine lucrarea în termen, dar neplata facturilor crează un risc imens în acest sens.

- Reclamă -

Același pericol există și în cazul pasajului de la Gara de Vest, unde primarul Adrian Dobre a cerut o verificare a tuturor documentelor, declarând că există suspiciunea că lucrările nu respectă proiectul inițial și că, în această situație, investiția nu ar mai avea aviz de construire. Însă, viceprimarul George Pană spune că aceste verificări ar putea duce la întârzierea finalizării proiectelui.

Potrivit senatorului Augustin Mitu, blocajul financiar din Primăria Ploiești a apărut ca urmare a faptului că primarul Adrian Dobre nu a dat specimen de semnătură la Trezorerie, aceste refuzând astfel să fie ordonatorul principal de credite al Ploieștiului, deși acest lucru intră în atribuțiile primarului.

Vezi mai jos video despre situația de la căminul de bătrâni și de la pasajul de la Gara de Vest:

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...