fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Campania „Marea debarasare” revine la Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, anunță desfășurarea Campaniei „Marea Debarasare” în perioada 27 – 30 iunie 2017.

Astfel, împreună cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deșeurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetățeni în vederea gestionării ecoraţionale (tratare, reciclare, neutralizare).

- Reclamă -

Cetățenii care posedă echipamente electrice şi electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefuncționale, degradate pot scăpa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon: 0244-541071 int. 114 – Biroul Protecția Mediului; 0800.800.884 – Dispeceratul Primăriei.

Cetățenii participanți la campanie sunt automat înscriși în cadrul tombolei “Scoate deșeurile din casa ta!” ce se va desfășura miercuri 5 iulie 2017, începând ora 12.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.

Premiile tombolei sunt în valoare totală de 2000 RON, acestea fiind oferite de Asociaţia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe http://rasp.ro/files/bpm/regulamente/SDDCT2017-2018.pdf.

- Reclamă -

Programul campaniei:

Cetățenii pot anunța, de luni până joi, în intervalul 08.00 – 16.00, intenția de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerând echipamentele de care doresc debarasarea şi datele de contact.

Personalul Biroului Protecția Mediului din cadrul RASP Ploiești emite Adeverința de predare – primire a deșeurilor, care va fi utilizată de operator în procesul de ridicare a acestor deșeuri de la cetățeni.

Cetățenii care au echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni sunt așteptați la Centrul Municipal de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice din strada Ciprian Porumbescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...