Ziarul Incomod a lansat campania “Cunoaște pe cine alegi!”, prin care oamenii să poată afla detalii despre cei care candidează pentru funcții publice la alegerile locale din județ. Vom publica prezentări ale candidaților din Prahova care ne trimit pe adresa de email [email protected] informații despre ei și despre proiectele pe care le vor implementa dacă vor fi aleși. Pentru aceste articole nu se încheie niciun fel de contract, nefiind perceput niciun cost din partea candidaților. Citește detalii despre campanie aici!

Mai jos vi-l prezentăm pe Iulian Dumitrescu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Prahova:

“Îmi doresc să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că aparțin acestui județ a cărui istorie, în toate domeniile de activitate, se caracterizează prin performanță, prin excelență.

M-am născut în Vălenii de Munte și am absolvit Colegiul „I.L. Caragiale” în Ploiești. Am urmat mai apoi două facultăți la București (Politehnică și ASE) și am continuat studiile la Harvard, în SUA.

Din punct de vedere profesional, am experimentat şi postura de angajat şi pe cea de antreprenor.

Am o familie frumoasă și doi copii, Andrei și Sara, cărora le place să meargă la bunici la Gornet.

Am intrat în politică un om împlinit şi am promis că îmi voi pune experienţa în slujba oamenilor. În 2012, am devenit senator din partea Partidului Naţional Liberal şi, din 2015, m-am întors în Prahova natală. Astăzi sunt senator de Prahova, preşedinte al filialei judeţene a PNL şi prim-vicepreședinte PNL la nivel național.

Candidez la Președinția Consiliului Județean din partea Alianței PNL-USR-PLUS Prahova pentru a transforma Prahova în cel mai modern și mai puternic județ din România.

Prahova Pe Primul Loc este un angajament ferm pe care mi-l iau, cu inima deschisă şi sinceră, în faţa locuitorilor judeţului nostru.

Nu este un slogan politic, nici o promisiune electorală deşartă, ci crezul meu că, dacă prahovenii îmi vor acorda încrederea să fiu preşedinte al Consiliului Judeţean în următorii patru ani, împreună cu echipa mea, voi acţiona concret pentru atingerea a patru mari deziderate:

1. Venituri mai mari pentru locuitorii judeţului;

2. Îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor prin rezolvarea problemelor de infrastructură;

3. Servicii publice de bună calitate;

4. Construirea unei identități coerente și promovarea județului Prahova la nivel național și internațional.

Vreau să văd Prahova Pe Primul Loc pentru că sunt un prahovean get beget, pentru că n-am uitat de unde am plecat și pentru că vreau să se vorbească despre familia noastră –  judeţul Prahova, ca despre o poveste de succes.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here