Ziarul Incomod a lansat campania “Cunoaște pe cine alegi!”, prin care oamenii să poată afla detalii despre cei care candidează pentru funcția de primar al unei localități din județ. Vom publica prezentări ale candidaților din Prahova care ne trimit pe adresa de email [email protected] informații despre ei și despre proiectele pe care le vor implementa dacă vor fi aleși. Pentru aceste articole nu se încheie niciun fel de contract, nefiind perceput niciun cost din partea candidaților. Citește detalii despre campanie aici!

Mai jos vi-l prezentăm pe Valentin Stan, candidatul PNL pentru primăria Colceag:

“Sunt Costin Valentin Stan, am 36 ani, sunt antreprenor și candidez din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Colceag.
În anul 2007, împreună cu familia, am decis să ne stabilim în satul Parepa-Rușani al superbei localități prahovene, Colceag. Aici s-au născut și cei doi copii, eveniment care m-a legat definitiv de aceste meleaguri.
La scurt timp, am luat decizia de a mă implica în viața socială a comunei și în spectrul politic local, având speranța și dorința de a ajuta la dezvoltarea localității. Este nevoie de o viziune liberală pentru a înțelege și a găsi rezolvare nevoilor consătenilor mei și pentru a pune Colceag pe harta localităților în care administrația publică locală lucrează pentru cetățeni. Deoarece comuna Colceag nu este o localitate bogată, principalul meu obiectiv este să dezvolt localitatea cu fonduri externe.
Sunt un om căruia îi place să lucreze în echipă și știu că unul dintre cei mai mari dușmani ai administrației publice locale este timpul, așa că voi avea alături de mine oameni care au experiența necesară și capacitatea de a putea implementa rapid proiecte finanțate cu fonduri europene sau guvernamentale.
#CostinValentinStanprimar #ColceagPePrimulLoc  #ConstruimImpreuna #IulianDumitrescuPresedinte  #PrahovaPePrimulLoc #PNL #SePoate #PNLPrahova”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here