Ziarul Incomod a lansat campania “Cunoaște pe cine alegi!”, prin care oamenii să poată afla detalii despre cei care candidează pentru funcția de primar al unei localități din județ. Vom publica prezentări ale candidaților din Prahova care ne trimit pe adresa de email [email protected] informații despre ei și despre proiectele pe care le vor implementa dacă vor fi aleși. Pentru aceste articole nu se încheie niciun fel de contract, nefiind perceput niciun cost din partea candidaților. Citește detalii despre campanie aici!

Mai jos vi-l prezentăm pe Vasile Ilie, candidatul PNL pentru primăria Vărbilău:

“Sunt Vasile Ilie, locuitor al comunei Vărbilău, unde am fost născut și am trăit tot timpul. Candidez din partea PNL pentru primăria comunei și, dacă voi fi ales, în mandatul următor voi pune în aplicare mai multe proiecte:

-Alimentare cu apă curentă

-Canalizare

-Alimentare cu gaze naturale

-Ȋnfiinţarea unui serviciu de gospodărire comunală pentru eficientizarea lucrărilor de curăţenie şi igienizare a localităţii

-Revigorarea căminului cultural (film, teatru, muzică populară), lucru care nu se mai ȋntâmplă din anii 90

-Sprijinirea familiilor defavorizate

-Atragerea de investitori pentru dezvoltarea localităţii

-Programe pentru tineri pentru motivarea acestora să rămână ȋn localitate

-Modernizare târg comunal

-Trotuare, parcuri

Pentru realizarea acestor proiecte voi forma echipă alături de candidații PNL pentru Consiliul Local: Cojocaru George, Anghel Panaitescu, Dragoş Gili, Toma Gina Ionelia, Iszac Loredana Mariana, Moiceanu Adrian, Mărgoi Florian Constantin, Stanciu Vasile, Stoica Lavinia Cristina și Bugheanu Gheorghe Irinel.

Construim împreună pentru viitorul comunei Vărbilău!”

1 COMENTARIU

  1. Ca un simplu sătean. vad o echipa serioasă sant convins ca va face treaba buna ceea ce ne doream de mult timp, problema este ca oamenii sa voteze schimbarea pe care-o dorim
    Succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here