Ploieştiul a ajuns să aibă o infrastructură de toată jena! Locuitorii municipiului, cu precădere şoferii, sunt sătui de drumurile dezolante pe care sunt nevoiți să meargă zilnic. Redacția noastră a demarat o campanie prin care dorim să prezentăm dezastrul de pe străzile municipiului, cu speranța că astfel, cei care ar trebui să ne conducă, dar uită să o facă, realizează „paragina” în care au fost lăsate drumurile. Primăria ignoră situaţia, în timp ce ploieștenii plătesc taxe peste taxe.

Astăzi, în episodul 4, vă prezentăm gropi care sunt imposibil de evitat. Adevărate cratere din care șansele de a sfârși cu mașina avariată sunt foarte mari.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Sperăm că în scurt timp, autoritățile responsabile vor repara gropile de care, la momentul ăsta, ne lasă impresia că nu le pasă.

Citește aici episodul 1.

Citește aici episodul 2.

Citește aici episodul 3.

Astăzi vă prezentăm următoarele 2 străzi:

Constantin Dobrogeanu

Mihail Kogălniceanu

1 COMENTARIU

  1. […] Ploieştiul a ajuns să aibă o infrastructură de toată jena! Locuitorii municipiului, cu precădere şoferii, sunt sătui de drumurile dezolante pe care sunt nevoiți să meargă zilnic. Redacția noastră demarează o campanie prin care dorim să prezentăm dezastrul de pe străzile municipiului, cu speranța că astfel, cei care ar trebui citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here