fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Câmpina: campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Citește Și

- Reclamă -

Campania trimestrială de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la Câmpina. Cei interesați pot chema reprezentanții Floricon Salub la domiciliu, sau pot preda echipamentele la sediul societății.

Redăm mai jos integral comunicatul emis de Floricon Salub SRL:

- Reclamă -

„PRIMARIA MUNICIPIULUI CAMPINA, FLORICON SALUB SRL SI RLG LOGISTICS SYSTEM organizeaza sambata – 04.06.2022, intre orele 9.00-12.00, campania trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Astfel, cine doreste sa predea deseurile de echipamente electrice si electronice trebuie sa solicite telefonic la numarul 0754 039 929 (tasta 4) ridicarea acestora de catre autovehiculele Floricon Salub SRL. Solicitarile telefonice se vor face anterior datei programate, de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00. Deseurile electrice pot fi aduse si direct la sediul Floricon Salub SRL din Campina, str. Oborului, nr. 6.

Cine va preda deseuri de echipamente electrice si electronice, in data de 04.06.2022, va putea castiga prin tragere la sorti un aparat electrocasnic nou!”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut