Campania trimestrială de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la Câmpina. Cei interesați pot chema reprezentanții Floricon Salub la domiciliu, sau pot preda echipamentele la sediul societății.

Redăm mai jos integral comunicatul emis de Floricon Salub SRL:

“PRIMARIA MUNICIPIULUI CAMPINA, FLORICON SALUB SRL SI RLG LOGISTICS SYSTEM organizeaza sambata – 04.06.2022, intre orele 9.00-12.00, campania trimestriala de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Astfel, cine doreste sa predea deseurile de echipamente electrice si electronice trebuie sa solicite telefonic la numarul 0754 039 929 (tasta 4) ridicarea acestora de catre autovehiculele Floricon Salub SRL. Solicitarile telefonice se vor face anterior datei programate, de luni-vineri, intre orele 9.00-14.00. Deseurile electrice pot fi aduse si direct la sediul Floricon Salub SRL din Campina, str. Oborului, nr. 6.

Cine va preda deseuri de echipamente electrice si electronice, in data de 04.06.2022, va putea castiga prin tragere la sorti un aparat electrocasnic nou!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here