oina frontiera

oina frontieraPeste 120 de polițiști de frontieră și jandarmi participă, în perioada 21 – 24 iulie a.c., la etapa finală a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne.

Marți, 21 iulie a.c., începând cu ora 09.00, pe Baza Sportivă Caraimanul din orașul Bușteni, va avea loc festivitatea de deschidere a etapei finale a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, care se va derula până la data de 24 iulie a.c..

La competiție iau parte opt echipe, dintre care cinci constituite din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă din județele Tulcea și Constanța și din inspectoratele teritoriale Vaslui, Giurgiu și Galați, și trei din care fac parte jandarmi din inspectoratele județene Brăila, Harghita și Brașov. În total la eveniment participă 125 de sportivi.

Meciurile vor avea loc pe Baza Sportivă Caraimanul din orașul Bușteni, în fiecare zi, între orele 09.00 – 13.00, urmând ca, la data de 24 iulie a.c., să aibă loc finala competiției, premierea și festivitatea de închidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here