fbpx
joi, iunie 1, 2023

Campionatul național de Unifight copii și juniori a început la Ploiești. IMAGINI VIDEO ȘI FOTO

Citește Și

- Advertisement -

Campionat național de Unifight pentru copii și juniori a început la Ploiești, fiind prima ediție. Asociația Clubul Sportiv Golden Gloves, în parteneriat cu Asociația Cluburilor de Unifight din România, organizează weekend-ul acesta competiția în cadrul căreia s-au înscris copii și juniori cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani.

Aproximativ 230 de sportivi de la cluburi din Prahova, Alexandria, Bacău, București, Olt, Constanța, Dolj, Iași, Mehedinți, Oradea, Teleorman și Timișoara au venit la Ploiești pentru a concura.

- Advertisement -

Invitați speciali la această competiție sunt sportivi consacrați de Unifight din România, dar și din  străinătate: Sergey Novikov, președintele FIAU (Federația Internațională de Unifight), Tatiana Nesynova, secretar general FIAU și Fabrizio Rivotti, președintele Federației Italiene de Unifight.

Unifight-ul este un sport încă necunoscut pentru majoritatea românilor. Inițial era antrenament pentru cei din Forțele Speciale Rusești, ulterior devenind un sport deschis publicului. Lupta universală – universal fight – UniFight reprezintă un sistem sportiv care se caracterizează prin manifestarea complexă a tuturor calităţilor fizice. Acest sistem cuprinde două etape consecutive, bazate pe întrecerea fizică :
•    Prima etapă constă în parcurgerea pistei cu obstacole şi proba de tir (tras cu arma, aruncarea cuţitului);
•    A doua etapă constă în lupta corp la corp pe ring, la un minut după parcurgerea primei probe, eliminatorie.

Galerie foto din timpul Campionatului Național de Unifight pentru copii și juniori:

- Advertisement -

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta