Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat joi într-o conferință de presă data începerii înscrierii elevilor în clasele pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023. Pe data de 28 martie se dă stratul înscrierilor, însă, la acel moment doar vor fi asișate circumscripțiile școlare și numărul de clase pregătitoare, urmând ca înscrierile efective să fie făcute ulterior, după cum a precizat pentru edupedu.ro secretarul de stat Florian Lixandru.

Oficialii au mai anunțat că săptămâna viitoare vor fi publicate datele și calendarul de înscriere în clasa pregătitoare.

Ministrul Educației a anunțat azi în conferință de presă că metodologia pentru clasa pregătitoare din anul școlar 2022-2023 a fost lansată și nu este diferită față de cea de anul trecut.

“Începând cu 28 martie putem spune că se dă startul înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Săptămâna viitoare vom discuta în Comisia de Dialog Social iar până pe 28 martie trebuie să parcurgem toate aceste etape pentru ca pe 28 martie să putem da starul înscrierilor în clasa pregătitoare,” a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here