Situația financiară a TCE Ploiești s-a deblocat momentan, astfel că salariații își vor putea primi salariile luni, 17 ianuarie. Salariile sunt date cu întârziere luna aceasta, după ce ANAF a blocat conturile societății pentru o datorie de 28 milioane lei.

ANAF a suspendat procedura de executare silită a TCE, după ce municipalitatea a achitat o parte din datorie, a anunțat Primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

Redăm mai jos integral comunicatul:

”Primăria Municipiului Ploiești a făcut demersuri la Agenția Națională de Administrare Fiscală (A.N.A.F.) pentru deblocarea conturilor S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești.

Municipalitatea a achitat deja o parte din sumele restante și, astfel,s-a suspendat acțiunea de executare silită a societății amintite, care înregistra o datorie de 28 de milioane de lei către A.N.A.F.

Astfel, primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, îi asigură pe salariații S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești că își vor primi drepturile salariale, în cursul zilei de luni, 17 ianuarie 2022.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, cere scuze, pe această cale, angajaților operatorului de transport public urban pentru întârzierea salarială.

Datoriile municipalității către S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești sunt restante din anii precedenți, actuala administrație publică locală reușind să găsească soluții și să acopere, în cursul anului trecut, o parte dintre acestea.

Primăria municipiului Ploiești este preocupată, în continuare, de situația acestui operator public și va face toate eforturile și demersurile legale pentru stingerea, treptată, a acestor datorii.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here