Adina Stegăriță are 17 ani și este elevă la Colegiul „Spiru Haret” din Ploiești. De mică, însă, aceasta a descoperit o pasiune pentru desenat, iar mai apoi pentru pictură. Încă de la o vârstă fragedă aceasta a început să deseneze, iar de aproape doi ani a început să se exprime și prin intermediul picturii:

„A început totul imprevizibil. La început nu prea îmi plăcea să pictez. Mama mea mi-a adus din întâmplare o pânză pentru că i s-a părut ceva interesant. Nu am vrut să încerc, pentru că am zis că pictura nu e de mine și că îmi place mai mult desenatul, însă în final «mi-am învins frica » și am prins mare drag”, a spus Adina.

Principalele teme pe care Adina le abordează în picturile ei sunt peisajele și natura moartă: „Mă inspir din locurile pe care le-am vizitat sau pe care aș vrea să le vizitez”, a mai spus aceasta.

Momentan, Adina nu și-a expus public picturile, din simplul motiv că dorește să le păstreze mai mult pentru ea. În viitor, aceasta dorește să studieze medicina la Brașov, pictura râmânând în continuare o pasiune de-a ei, însă nu și un plan de carieră.

Iată mai jos câteva dintre picturile realizate de Adina Stegăriță:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here