fbpx
duminică, aprilie 14, 2024
spot_img

Când se va asigura mentenanța iluminatului public din Ploiești. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Ploieștiul în continuare nu are un operator care să se ocupe de mentenanța sistemului de iluminat public! Deși în anumite zone ale municipiului iluminatul public nu mai funcționează, la ora actuală nu se poate ocupa nimeni de rezolvarea problemelor.

Primarul Adrian Dobre a explicat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că la ora actuală sunt două proceduri în derulare: una privind licitația pentru atribuirea contractului pe o perioadă mai lungă, dar și o negociere directă pentru stabilirea unei operator care să asigure aceste servicii până la semnarea contractului permanent.

- Reclamă -

Licitația privind contractul permanent este în desfășurare, iar potrivit primarului Dobre s-a trecut de etapa tehnică și va urma evaluarea din punct de vedere financiar. Cât despre negocierea directă, edilul-șef spune că s-au făcut evaluările și că rezultatele au fost transmise către operatori, urmând ca în următoarele zile să fie încheiată această procedură. Primarul Dobre a mai punctat că este posibil ca până la finalul săptămânii să fie rezolvată această problemă.

De altfel, problemele deja încep să apară. În cartierul 9 Mai, pe strada Vornicei, una din parcările din spatele blocurilor este în beznă totală de mai bine de trei săptămâni, dar nimeni nu poate rezolva problema oamenilor care locuiesc în zonă. Vezi aici imagini foto din zona respectivă!

Reporterii noștri i-au adus la cunoștință edilului-șef această problemă, iar primarul a spus că va dispune o verificare pentru a se vedea dacă nu cumva este o problemă de la Electrica ce ar putea fi rezolvată fără intervenția unui operator care să asigure mentenanța.

- Reclamă -

Reamintim că în luna martie contractul de mentenanță pentru iluminatul public a fost atribuit prin achiziție directă de servicii societății Luxten Lighting Company S.A. pentru o perioadă de șase luni (până în septembrie), timp în care ar fi trebuit să fie definitivată procedura de licitație pentru contractul pe termen mai lung. Dar iată că parteneriatul cu Luxten a luat sfârșit, dar procedura nu a fost definitivată, iar Ploieștiul a rămas fără operator pentru mentenanța iluminatului public încă din luna septembrie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO 2 morți și 9 asistați medical în urma unui incendiu

Doi oameni au murit, iar alți 9, printre care și un copil, primesc îngrijiri medicale în urma unui incendiu...
Sari la conținut