fbpx
luni, mai 29, 2023

Când va avea loc cupa de schi „Sinaia pe pârtie”

Citește Și

- Advertisement -

Weekend-ul viitor aduce, la Sinaia, cea de-a XII-a ediție a Cupei de schi alpin „Sinaia pe pârtie”, un eveniment dedicat locuitorilor din stațiuni, schiori amatori sau profesioniști, derulat în mod tradițional spre finalul lunii martie. Competiția marchează, practic, apropierea finalului de sezon, pe pârtiile din stațiune. Weekend-ul trecut, de exemplu, potrivit informațiilor actualizate de Alpin Expert sâmbătă dimineață, pe pârtiile încă deschise din stațiune stratul de zăpadă era de 10 până la cel mult 40 de centimetri. Iar dacă ne uităm în calendar, vedem că deja se apropie rapid luna aprilie.

Concursul se va desfăşura în perioada 24-25 martie, iar înscrierile se pot face până cel târziu joi, pe 23 martie. Competiția are o zi dedicată slalomului special, iar a doua pentru slalom uriaș.

- Advertisement -

Evenimentul este organizat de Club Sportiv Carpați Sinaia împreună cu Primăria Sinaia și Gondola Sinaia. Pe durata competiției, participanții vor beneficia de transport gratuit astfel: pe Tronson I – Telegondola, pe Tronsonul II – cu Telegondola Carp, de la Cota 2000 – cu Telescaunul Soarelui.

Sursa: www.telegrama.ro

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta