Foto cu caracter ilustrativ

Weekend-ul viitor aduce, la Sinaia, cea de-a XII-a ediție a Cupei de schi alpin “Sinaia pe pârtie”, un eveniment dedicat locuitorilor din stațiuni, schiori amatori sau profesioniști, derulat în mod tradițional spre finalul lunii martie. Competiția marchează, practic, apropierea finalului de sezon, pe pârtiile din stațiune. Weekend-ul trecut, de exemplu, potrivit informațiilor actualizate de Alpin Expert sâmbătă dimineață, pe pârtiile încă deschise din stațiune stratul de zăpadă era de 10 până la cel mult 40 de centimetri. Iar dacă ne uităm în calendar, vedem că deja se apropie rapid luna aprilie.

Concursul se va desfăşura în perioada 24-25 martie, iar înscrierile se pot face până cel târziu joi, pe 23 martie. Competiția are o zi dedicată slalomului special, iar a doua pentru slalom uriaș.

Evenimentul este organizat de Club Sportiv Carpați Sinaia împreună cu Primăria Sinaia și Gondola Sinaia. Pe durata competiției, participanții vor beneficia de transport gratuit astfel: pe Tronson I – Telegondola, pe Tronsonul II – cu Telegondola Carp, de la Cota 2000 – cu Telescaunul Soarelui.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here