fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Când va avea TCE un nou director general

Citește Și

- Reclamă -

Ionelia Enescu, directorul de exploatare al societății Transport Călători Express S.A., a fost numită ieri director interimar al operatorului de transport public, având în vedere că mandatul lui Cristian Iancovici la conducerea societății lua final pe data de 11 septembrie. Motivul pentru care Enescu a fost numită interimar este acela că, la ora actuală, există un blocaj astfel încât nu se poate organiza un nou concurs pentru ocuparea postului.

Pentru realizarea selecției de candidați și, implicit, pentru numirea unui nou director, este necesar ca în Consiliul de Administrație să fie un număr anume de membri, lucru care la ora actuală nu se întâmplă, după ce o persoană și-a dat demisia. Pentru ca acesta să fie înlocuit, este necesară o hotărâre a Adunării Generale a Asociaților TCE, însă, la această oră, AGA nu este constituită.

- Reclamă -

Acest lucru se va întâmpla cel mai devreme luni, când consilierii locali din Ploiești se reunesc în ședință extraordinară, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind chiar numirea a doi consilieri locali pentru AGA de la TCE.

De abia apoi va putea fi numit un nou membru în Consiliul de Administrație care, ulterior, va alege o firmă de recrutare personal care se va ocupa de selecția de candidați pentru postul de director general al societății Transport Călători Express S.A, lucru care poate dura chiar și 2-3 luni.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din România

O firmă din Germania recrutează agenți de vânzări din RomâniaAgent în vânzǎri externe Protecția mediului este o responsabilitate comună -...
Sari la conținut