perchezitii coral impex 10

În perioada 09-11 noiembrie 2016, Coral Impex va efectua servicii de deratizare pe suprafața domeniului public al Municipiului Ploiești, precum și în incinta Parcului Memorial „Constantin Stere” din Ploiești. Iată mai jos comunicatul de remis de Coral Impex:

„SC CORAL IMPEX SRL, cu sediul social in Ploiesti, str. Penes Curcanul, nr.8, bl.151C, ap.10, reprezentata prin Director General Alexandru Badea, va aduce la cunostinta ca in perioada 09-11 noiembrie 2016 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafata domeniului public al Municipiului Ploiesti precum si in incinta Parcului Memorial Constantin Stere din municipiul Ploiesti, in baza contractului de concesiune nr. 14393/17.08.2010.

Substanţa folosita va fi Starkorat Block Cerat cu substanta activa brodifacoum.

Suplimentar pot fi utilizate si alte substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Actiunea se desfasoara in conformitate cu prevederile OMS 119/2014.

Pentru ca activitatea de deratizare sa fie eficienta, aceasta trebuie efectuata in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public cat si privat.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitatii de deratizare va fi prelungită.

In caz de ingerare accidentala a substantei raticide, este obligatorie prezentarea de urgenta la medic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here