fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Când va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Programat inițial pentru data de 1 Decembrie, iluminatul festiv din Ploiești va fi aprins cu o zi mai devreme, a anunțat primăria Ploiești. Astfel, marți, 30 noiembrie, de Sf. Andrei, cele 12 milioane de beculețe montate în Ploiești se vor aprinde simultan la ora 18.00. Circulația rutieră va fi oprită marți seară de la Catedrală la Poșta Mare.

Mai jos redăm integral comunicatul primăriei Ploiești:

- Reclamă -

„Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a dispus ca iluminatul public festiv de sărbători să fie aprins marți, 30 noiembrie 2021, la ora 18.00.

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiul nostru, va avea loc în fața sediului municipalității, din Piața Eroilor nr. 1 A, iar la eveniment vor participa primarul Andrei Volosevici și cei doi viceprimari ai municipiului Ploiești, Magdalena Trofin și Daniel Nicodim.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru ca ploieștenii să se bucure din plin de frumusețea iluminatului festiv, s-a dispus oprirea circulației rutiere pe B-dul Republicii, de la Poșta centrală până la rondul din Piața Eroilor (Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”), în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 17.45 -20.00.

- Reclamă -

Primăria municipiului Ploiești a pregătit, anul acesta, iluminatul festiv de sărbători în 29 de zone ale orașului nostru. În cartiere, zona centrală și în Parcul Municipal Ploiești Vest au fost împodobiți brazii existenți, au fost montate figurine 2D și 3D, plase cu lumini sau ghirlande luminoase de exterior. De asemenea, intrările în orașul nostru au fost împodobite cu lumini de Crăciun.

12 milioane de beculețe se vor aprinde, simultan, la Ploiești, de sărbătoarea Sfântului Andrei – apostolul ocrotitor al românilor și, astfel, vor îmbrăca orașul nostru în lumină și spirit de sărbătoare.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Zeci de percheziții în Prahova și alte județe, pentru prinderea unor hoți

41 de percheziții au fost efectuate joi, 28 septembrie, în Prahova, dar și în alte județe pentru prinderea unor...