fbpx
joi, iunie 1, 2023

Candidat independent la Primăria Ploiești: „PNL Prahova, organizat în stil mafiot, solicită bani celor care vor să candideze pentru funcții publice”

Citește Și

- Advertisement -

În urma unui articol publicat de ziarul Incomod, un candidat independent la Primăria Ploiești și totodată fost Consilier Județean liberal a reacționat dur și a lansat în spațiul public grave acuzații la adresa Partidului Național Liberal Prahova.

Ziarul Incomod a prezentat astăzi cazul unui bărbat, reprezentant al unei case de producție, care a dorit să realizeze un video de prezentare al municipiului Câmpina, iar în acest sens a depus o cerere la Primărie. Numai că cererea a fost refuzată categoric. Motivul?! „Primăria Câmpina își propune realizarea unui DVD de prezentare a municipiului, de înaltă ținută, într-o etapă viitoare (…) Vă invităm să participați la selecția de oferte organizată în acest sens la momentul respectiv”, se arată în răspunsul semnat de primarul Horia Tiseanu.

- Advertisement -

Articolul integral și documentele doveditoare pot fi văzute aici! 

În urma publicării articolului, Marius Fenichiu, fost liberal și actualmente candidat independent la Primăria Ploiești, a avut o reacție dură în spațiul public vizavi de modul în care este condus Partidul Național Liberal Prahova.

„Primarul Tiseanu face parte din Comitetul Județean Executiv al PNL, organismul de conducere al PNL Prahova, organizat în stil mafiot, care solicită bani celor care vor să candideze pentru funcții publice!”, a scris Marius Fenichiu pe o pagină de socializare, ca răspuns la articolul publicat de ziarul nostru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta