Mihaela Duță, candidată independentă la alegerile parlamentare, a fost amendată din cauză că nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește utilizarea măștii de protecție. 

Mihaela Duță a fost fotografiată fără mască în timp ce-și făcea campanie electorală, l Boldești-Scăeni.

DETALII AICI: FOTO: Mihaela Duță, fost subprefect de Prahova, fără mască în campania electorală

După ce Ziarul Incomod a publicat fotografia trimisă de un cititor, Mihaela Duță a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care susține că fotografia este tendențioasă.

Numai că, pe aceeași pagină, candidata la un mandat de deputat are multe alte fotografii făcute de oamenii ei, în care apare cu masca pe bărbie.

DETALII AICI: FOTO: Fosta subprefectă lovește din nou! Și-a umplut pagina de campanie cu poze fără mască

Potrivit IPJ Prahova, Poliția s-a autosesizat în urma apariției primei imagini (cea trimisă de cititorul nostru, de la Bodești Scăeni). 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni s-au autosesizat în urma vizionării unor imagini apărute în spațiul public, cu privire la o posibilă încălcare a prevederilor legale privind utilizarea măștii de protecție în spațiul public.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform Legii nr. 55/2020. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru doar așa își pot proteja propria sănătate, dar și pe a celor din jur“, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here