Constantin Badea, candidatul PSD la Primăria Fulga, în prezent primar în funcție este acuzat de contracandidatul să de la PNL că merge la familiile care au membrii ce nu se pot deplasa și le cere Cărțile de Identitate pentru a le face cereri pentru urna mobilă la scrutinul din cinci iunie.

Zamfir Nicolae, candidatul PNL la Primăria Fulga a declarat reporterilor Incomod că duminică, 29 mai, au fost vizitate vreo șase familii din Fulga de către primar și de către candidați la Consiliul Local. ”Le cere buletinele și face copii după ele ca să le facă cereri pentru urna mobilă. Ne temem că prin astfel de practici primarul încearcă să-i influențeze pe alegători. Am fost la postul de poliție din comună, dar polițistul de acolo, Ionel Dumitru, mi-a spus că a vorbit cu șeful său și mi-a transmis că trebuie să fac o plângere la Parchet, nu la poliție”, a declarat Zamfir Nicolae.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, poliția are obligația să primească orice plângere în legătură cu fapte care țin de încălcarea legii electorale. În acest moment conducerea IPJ face verificări în legătură cu faptul că poliția din Fulga nu a vrut să-i înregistreze plângerea lui Zamfir Nicolae.

Vom reveni cu amănunte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here