După ce s-au organizat două alegeri pentru șefia tinerilor liberali prahoveni, mulți oameni se întreabă care sunt de fapt alegerile statutare și care este adevăratul președinte TNL Prahova! În ultimele zile, au avut loc două alegeri diferite, un scrutin având loc sâmbătă, 14 octombrie, iar cel de-al doilea marți, 17 octombrie. Dacă la alegerile de sâmbătă a fost reales președinte Ayad al Hasoon, la alegerile de marți a fost ales președinte al tinerilor liberali din Prahova Ion Dănuț Burchiu.

Deputatul Roberta Anastase a explicat pentru ziarul Incomod problema și de ce consideră că alegerile de marți seară, când a fost ales Ion Dănuț Burchiu președinte, sunt cele statutare. Roberta Anastase, care a participat la alegerile de marți seară, spune că întrucât Ayad al Hasoon a fost radiat din partid, acesta nu ar mai fi putut să organizeze alegerile.

“Dacă Ayad al Hasoon nu mai este membru PNL, cum poate să organizeze cineva care nu mai este membru PNL? N-am primit niciun răspuns după ce a contestat decizia de a fi radiat din partid. Procedural, organizația de tineret la nivel național a instituit o comisie de organizare a alegerilor la nivelul Prahovei care a stabilit data alegerilor pentru 17 octombrie.”, a explicat deputatul Roberta Anastase pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here