Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului „Serbările Toamnei” va avea loc sâmbătă și duminică (17-18 septembrie). Tema acestei ediții o constituie „Pictura câmpineană de la Nicolae Grigorescu până în prezent”.

Sâmbătă, de la ora 11, va avea loc deschiderea oficială a Festivalului ‘Serbările Toamnei’ cu obișnuita paradă de la Hotelul Muntenia până la fosta Casă a cărții. După discursurile oficialităților, vor fi premiați elevii olimpici și sportivii cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale.

După ora 12, pe scena de lângă fosta Casă a cărții se va desfășura un spectacol susținut de tineri artiști amatori din localitate. Tot după ora 12, Casa de Cultură „Geo Bogza” va găzdui o expoziție retrospectivă de pictură și sculptură cu lucrări realizate de artiști câmpineni. Spectacolul de seară va începe la ora 19. Pe scena festivalului vor urca Adriana Deaconu, Veta Biriș, Ruby, Keo & Skizzo Skillz & Misty.

În cea de-a doua zi de festival, între orele 11 și 17 va avea loc un program artistic susținut de artiști amatori din Câmpina, iar de la ora 11, la etajul Casei Căsătoriilor va avea loc o expoziție cu schițele în creion, peniță și laviu ale maestrului Nicolae Grigorescu. Expoziția acestora va fi o premieră.

Spectacolul de seară va începe tot la ora 19. Georgiana Crăciun, Elisabeta Turcu, Alina Eremia și Ștefan Bănică Jr. sunt artiștii care vor întreține atmosfera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here