operatie 51
Băiatul de 13 ani care a fost împușcat din greșeală, de polițiștii din Tulcea, sâmbătă, în timp ce mergea pe bicicletă, a fost operat. Polițiștii se aflau în urmărirea unui bărbat care conducea o mașină fără să aibă permis. Fugarul a fost și el rănit, fiind împușcat în picior. 

Copilul a fost împușcat în abdomen. Medicii i-au extras glonțul, iar băiatul este în stare bună.

Glonțul a penetrat peretele abdominal și s-a oprit în cavitatea peritoneală, în colonul sigmoid, mai exact. Proiectilul a fost extras, iar colonul sigmoid a fost refăcut chirurgical. Pacientul este internat la Terapie Intensivă postoperator, dar starea sa este bună, colonul reluându-și funcțiile“ a declarat pentru Focus Press, doctorul Marius Dănilă.

Băiatul de 13 ani împușcat din greșeală, sâmbătă seara, de polițiștii tulceni care urmăreau un șofer fără permis.

Incidentul a avut loc în localitatea Turcoaia din județul Tulcea. Copilul era pe bicicletă pe o stradă lăturalnică, atunci când un glonț al polițiștilor aflați în misiune l-a nimerit în abdomen.

Din cauza rănilor grave, minorul a fost transferat la scurt timp după incident la Galați, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Sf. loan, unde a fost operat.

Șoferul fără permis pe care îl urmăreau agenții a fost împușcat și el în picior.

A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, însă momentan cercetările sunt in rem, polițiștii nefiind încă puși sub acuzare.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here