Complexul turistic de la Valea Stelii a fost redeschis, luna aceasta, după o perioadă în care activitatea sa a fost suspendată, pe fondul unor neînţelegeri între Primăria Băicoi şi concesionari. De altfel, aceștia din urmă au fost evacuați, iar “lacul de la Țintea” este administrat acum de Primăria Băicoi. Consiliul Local a stabilit și tarifele pe care le vor plăti, în aceste condiții, turiștii care in la Țintea.

Biletul de intrare costă 10 lei/ persoană pentru copii cu vârste sub 14 ani și 15 lei/persoană pentru adulții. Minorii cu vârste sub cinci ani beneficiază de gratuitate.

Turiştii care doresc să vină aici mai des trebuie să știe și că au posibilitatea să cumpere un abonament, la prețul de 125 de lei, valabil pentru 10 intrări la băile de la Valea Stelii.

Închirierea unui șezlong costă 10 lei, iar taxa pentru o umbrelă este de 5 lei.

Potrivit aceleiași hotărâri de Consiliu Local, programul zilnic va fi între orele 07.00 și 19.00.

Sursa: www.telegrama.ro

4 COMENTARII

 1. tariful este mai mare cu 25% decat anul trecut; in schimb conditiile sunt sub acelea, adica:
  – apa la dus nu este calda
  – wc din corpul vestiarului sunt inchise
  – nu exista sapun lichid la chiuvetele de langa dusuri
  nu am surprins nici o imbunatatire fata de anul trecut, in schimb sunt cca 10% vizitatori
  concluzia: banii sa iasa

 2. Baile ar putea deveni o mina de aur ptr primarie, dar asa ceva nu se va intimpla. Aceiasi situatie si cu baile de la Telega. Oamenii astia sunt incapabili sa acceseze fonduri europene ptr proiecte de genul asta si nu numai. Turismul in zona ar inflori, mai mult chiar zona ar putea intra in circuitul turistic balnear. Pacatde resurse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here