Un ploieștean a postat pe pagina lui de Facebook un video și mai multe fotografii prin care acuză magazinul Carrefour de pe strada Republicii că își fură clienții la cântar. Bărbatul a cântărit, în prezența unui angajat al magazinului, mai multe plase de lămâi care, potrivit etichetei dar și bonului fiscal de la casă, ar fi trebuit să cântărească 500 de grame. Numai că acestea cântăreau chiar și cu mai bine de 100 de grame mai puțin. În plus, magazinul anunța că este promoție la lămâi și că pot fi cumpărate două plase la preț de una. Dar, surpriză!, pe bonul fiscal publicat de ploieștean apar trecute două pachete, în ciuda promoției anunțate.

“Cu toți partenerii cu care lucrez am o colaborare destul de bună. Doar că sunt momente (rare dar sunt) când previziunile mele nu se potrivesc cu realitatea și sunt nevoit să intru la Carrefour pe Republicii.

Ultima oară m-au șmecherit la lămâi. Azi s-a întâmplat iar. Doar că de data asta am și filmat.

P.S. La casă promoția 2 la preț de 1 s-a transformat în 2 la preț de 2. Se poate face sesizare online la OPC?

Întreb și eu pur informativ: de-a lungul timpului câți bani s-or fi făcut din lămâile astea?
Și sunt curios ce părere are Carefour despre această situație.”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

N.R.: Bărbatul ne-a transmis că va face sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. De asemenea, redacția noastră a solicitat un punct de vedere din partea Carrefour România. În măsura în care va fi emis, acesta va fi publicat pe site.

Vezi mai jos imaginile:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here