fbpx
joi, iunie 1, 2023

Cartierul Mimiu din Ploiești, curățat de gunoaie. Ce spune primarul Cristian Ganea. GALERIE FOTO și VIDEO

Citește Și

- Advertisement -

Vineri, 18 martie, Cristian Ganea, viceprimarul cu atribuții de primar al Ploieștiului a mers în Mimiu pentru a rezolva problema gunoaielor care aproape sufocă acest cartier. Alături de el au fost prezenți directorii RASP, SGU și ROSAL.

Astăzi, primarul interimar s-a întors pentru a verifica situația din Mimiu, constantând că lucrătorii ROSAL au strâns gunoaiele din zonele indicate de locuitorii cartierului, după cum se poate observa și în fotografiile atașate. Potrivit primarului Cristian Ganea, în cartierul Mimiu au mai apărut între timp alte două zone unde ROSAL va merge în scurt timp să ridice gunoaiele. Pentru a rezolva această problemă a gunoaielor, Ganea împreună cu directorul Rosal au stabilit ca locuitorii să primească saci de gunoi și în fiecare săptămână, în ziua de joi, aceștia să fie ridicați. În caz că se vor strânge mai mulți saci de gunoi în altă zi a săptămânii, reprezentantul locuitorilor din Mimiu va sesiza Rosal care va veni să ia gunoaiele.

- Advertisement -

Vezi AICI cum arăta cartierul Mimiu înainte de a fi curățat de lucrătorii ROSAL.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta