fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Casa unei familii din Breaza a ars din temelii! Are nevoie de ajutor

Citește Și

- Reclamă -

O familie din Breaza a rămas fără acoperiș deasupra capului în mijlocul iernii. Casa lor a fost mistuită de flăcări săptămâna trecută din cauza unui coș de fum spart.

”Familia Musteață, familie greu încercată, familie din Breaza!!! Casa lor a fost mistuită de flăcări săptămâna trecută din cauza unui coș de fum spart!! Au un copil frumos și deștept care a rămas fără jucării, haine, rechizite, deasemenea o bunică în vârstă și bolnavă etc. Cei doi soți lucrează, dar veniturile realizate pot acoperi doar traiul de zi cu zi!!! Flăcările au cuprins bucătăria, baia, 2 dormitoare, distrugând totul!! Pe această cale fac un apel la dumneavoastră, locuitorii orașului, vecini, prieteni, oameni cu dare de mână, să ajutăm această familie!!! Locuința este pe strada Caraiman, lângă intrarea principală a terenului de Golf!!! Vă pun la dispoziție un cont al proprietarei: RO54RNCB0207010220960005 Mădălina Musteață!!! Orice sumă, mică, mare este de ajutor familiei greu încercată!!!!”, a scris unul dintre vecinii familiei pe Facebook.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut