fbpx
luni, mai 29, 2023

Cât au plătit unele spitale din Prahova pentru echipamente de protecție. FOTO-DOCUMENT

Citește Și

- Advertisement -

Curtea de Conturi a României a verificat achizițiile publice făcute de unele instituții în timpul stării de urgență. Printre entitățile vizate se numără și spitale din Prahova.

Curtea de Conturi a verificat câți bani au plătit acestea pentru echipamente de protecție în timpul stării de urgență, comparat cu cât plăteau înainte. Astfel, auditorii au constatat că Spitalul Municipal Câmpina, de exemplu, a cheltuit de 57 de ori mai mulți bani pentru măști chirurgicale. Dacă înainte de starea de urgență acestea erau cumpărate de unitatea medicală cu 0,08 lei bucata, în timpul stării de urgență au costat 4,57 lei bucata.

- Advertisement -

O creștere foarte mare a prețului se observă și la Spitalul din Azuga, care dacă înainte dădea 0,12 lei pe o mască chirurgicală, în timpul stării de urgență a plătit 3,44 lei pe una, adică de 28 de ori mai mult.

Mai jos vă prezentăm tabelul din cadrul raportului Curții de Conturi cu achizițiile de echipamente de protecție făcute de spitalele din Prahova în timpul stării de urgență:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta