Viorica Dănciă a venit la conferinţa de presă de joi fără ceasul de lux pe care îl poartă de obicei. Ea a fost întrebată de ceas, dar a continuat să susţină că valoarea lui nu depăşeşte 5.000 de euro, pentru a fi trecut în declaraţia de avere. Un model de ceas identic cu cel purtat de fostul premier, Ballon Bleu de Cartier, din aur roz cu diamante, costă peste 10.000 de dolari.

“Nu o s-o vedeţi pe Viorica Dăncilă încălcând legea. Nu am trecut acel ceas în declaraţia de avere pentru că nu depăşeşte suma ca să fie trecut în declaraţia de avere (5.000 euro)”, a declarat Viorica Dăncilă joi, întrebată de ceasul de lux pe care îl poartă de obicei.

Ea nu a dat alte amănunte despre ceas, însă o căutare în colecţiile producătorului elveţian de ceasuri de lux Cartier scoate la iveală că ceasul fostului premier este din seria Ballon Bleu.

Mai precis, Viorica Dăncilă are un ceas din aur roz, cu diamante în loc de oră, geam din safir, care are preţ de catalog 10.500 de dolari.

De altfel, întreaga colecţie Ballon Bleu are ceasuri scumpe, care depăşeşc preţul de 5.000 de euro,unele apropiindu-se de 50.000 de euro.

Sursa: romaniatv.net

1 COMENTARIU

  1. Opinia mea este urmatoarea : din bun simt , ca functionar al statului , nu te afisezi cu astfel de ceas decit in CEx . In public pui un altul la mina .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here