După ce senatorul Andrei Volosevici a anunțat că se retrage din cursa pentru Primăria Ploiești, primele reacții au început să apară în spațiul public. Volosevici a anunțat că renunță la candidatura sa, ca urmare a faptului că este vizat de o anchetă a procurorilor anticorupție din Ploiești.

Detalii despre anunțul făcut de Andrei Volosevici citiți aici!

Una din primele reacții după vestea dată de Andrei Volosevici îi aparține lui Cătălin Beciu, vicepreședinte fondator al ALDE, care spune că senatorul este victima unui abuz. Mai mult decât atât, Beciu spune că Volosevici este “tăvălit de instituții” și că s-a săturat de “mizerii”, referindu-se cel mai probabil la Direcția Națională Anticorupție, care instrumentează dosarul în care Andrei Volosevici este urmărit penal.

Iată mesajul postat de Cătălin Beciu pe contul său de socializare:

Volosevici nu mai candideaza.
Ma bucur?
Sigur ca nu, fiindcă nu-i nicio bucurie sa câștigi fiindcă adversarii sunt tavaliti de instituții.
Cred ca Gratiela Gavrilescu este cel mai potrivit om pentru a conduce Ploieștiul, dar mai cred si ca Andrei Volosevici este victima unui abuz.
Sper ca adversarul care ne-a ramas, Cristian Ganea, sa fie sănătos, inspirat si sa se lupte bine, fără ca procurorii sa intervină in destinul lui politic.
M-am saturat de mizerii, așa ca nu pot sa ma bucur de astfel de “oportunități”.
ALDE lupta împotriva abuzurilor, oricine le-ar cădea victimă.
Voi continua sa am reacții pe marginea subiectului Andrei Volosevici, mai ales dacă voi dobândi certitudinea ca întreaga poveste este o intervenție a instituțiilor in viața politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here