Cătălin Burlacu, unul din marii campioni baschetbaliști, este revoltat de situația în care a ajuns sportul din municipiu, după ce Nicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei, a refuzat să dea viză pentru finanțarea activității sportive.

“Incompatibilitatea doamnei, “cuiul lui Pepelea” care nu a pus doar sportul la pământ, ci marea majoritate a proiectelor din Ploiești, ceea ce se întâmplă în Ploiești, nu ne face deloc cinste pe plan național. Nu se poate ca unele orașe și orășele, comune, să poată funcționa bine mersi pe toate ramurile sportive, și la un ditamai orașul cu patru parcuri industriale și cu toată infrastructura necesară să ajungi să ajungi să pretinzi că doar administrezi niște baze sportive, fiind în necunoștință de cauză a statutului Clubului Sportiv Municipal. Nici măcar să nu știi cu ce se ocupă și ce scop are CSM?! Nu să te faci de toată jena într-un plen al Consiliului Local… Este structură sportivă cu certificat de identitate sportivă, afiliată la Ministerul Tineretului și Sportului. Părerea mea este că doamna nu are nicio compatibilitate cu ceea ce pretinde a fi și a se face în orașul Ploiești. Nu face deloc cinste și mai multe nu pot zice. Oripilează pe toată lumea, lumea va ieși la un moment dat în stradă! Cu siguranță ploieștenii se vor alătura sportivilor pentru că nu există așa ceva pe nicăieri în lume. În lume, nu în țară sau într-un oraș, în lume nu există! Toată lumea are o oglindă a orașului, fiecare oraș este reprezentat de cultură, de sport, de industrie, de teatru, de știință, de școli! Nu am cuvinte!”, a declarat Cătălin Burlacu pentru ziarul Incomod.

Citește și:

Campionul Leonard Doroftei crede că lumea ar trebui să iasă în stradă pentru CSM

Augustin Iancu, coordonatorul Secției Atletism de la CSM Ploiești: ” I-aș ruga să ne trateze măcar ca pe animalele de la Grădina Zoologică”

Tamara Costache, antrenorul secţiei de înot a CSM: ”Vom merge în fața Primăriei. Mergem să înotăm în fântână.”

Grigore Nicolae, coordonator șah: „Cred că se plătesc niște polițe, iar copiii sunt victime principale”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here