fbpx
joi, iunie 1, 2023

Cătălina Bozianu a semnat un act prin care își ia angajamentul că se ocupă de dezvoltarea unităților de învățământ din Ploiești

Citește Și

- Advertisement -

Cătălina Bozianu, candidatul Mișcării Populare pentru primăria Ploiești, are ca punct principal al programului electoral educația. În acest sens, Consiliul Național al Elevilor i-a solicitat acesteia să semneze o scrisoare de angajament prin care promite „în scris” că se ocupa de dezvoltarea unităților de învățământ din Ploiești.

Cătălina Bozianu a semnat acest act prin care se angajează, ca viitor primar, să se ocupe de modernizare și dotarea școlilor și să sprijine elevii și profesorii performanți cu burse și premii.

- Advertisement -

„Educația este punctul principal al programului meu de primar. Viitorul Ploieștiului sunt copiii noştri, iar viitorul copiilor noştri depinde de calitatea educaţiei pe care le-o dăm.
Am semnat, de aceea, fără ezitare, Scrisoarea de angajament intitulată „Educația, responsabilitate și pentru comunitate”, inițiată de Consiliul Național al Elevilor.
Mă angajez, prin aceasta, să duc la îndeplinire, ca viitor primar, cerințele elevilor, printre care modernizarea și dotarea școlilor, ori sprijinirea copiilor și a profesorilor performanți cu burse și premii.
Îi mulțumesc Ruxandrei-Maria Ristoiu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Prahova, pentru că mi-a dat șansa de a semna acest angajament pe care, îi asigur pe elevi și pe părinți, îl voi respecta cu sfințenie ca viitor primar al Ploieștiului.”, a declarat Cătălina Bozianu.

catalina bozianu scrisoare angajament

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta