fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Cătălina Bozianu, apel către PSD și PNL: ”Fiți cinstiți cu ploieștenii! Asumați-vă eșecurile primăriei din ultimii 4 ani”

Citește Și

- Reclamă -

Președintele Mișcării Populare Prahova, Cătălina Bozianu, a declarat, joi, 17 martie, într-o conferință de presă, că politicienii din PSD și PNL nu pot avea un parteneriat real cu cetățenii atât timp cât nu își asumă eșecurile primăriei din ultimii 4 ani. ”Fac un apel către politicienii din ambele partide: fiți cinstiți cu ploieștenii! Și PSD și PNL -împreună cu ALDE- trebuie să își asume fără rezerve eșecurile primăriei din ultimii 4 ani. Au venit împreună la putere în Ploiești, să își asume împreună rateurile. Știm cu toții că vechile partide, PSD și PNL, se află în Consiliul Local Ploiești într-un noncombat din care singurii pierzători sunt ploieștenii. Se ceartă de ochii lumii, dar, în spatele ușilor închise nu se deranjează cu nimic. Aceasta este doar o tentativă jalnică de păcălire a ploieștenilor. Am convingerea că oamenii nu se mai lasă păcăliți de asemenea abordări politicianiste”, a arătat Cătălina Bozianu.

Liderul organizației Prahova a Mișcării Populare a precizat că formațiunea pe care o reprezintă este singura forță de opoziție reală în Ploiești și în județ. ”Noi alegem să fim partenerii oamenilor, și nu ai vechilor partide”, a spus Cătălina Bozianu.

- Reclamă -

Președintele Mișcării Populare Prahova i-a prezentat, în cadrul conferinței de presă, pe patru dintre candidații formațiunii la alegerile locale. Nicolae Cardoși, candidat  la Primăria Boldești-Scăeni, a declarat că principalul său proiect pentru acest oraș este reabilitarea termică a clădirilor publice. ”În acest fel, putem reduce cheltuielile cu utilitățile cu până la 40%. Rămân, astfel, mai mulți bani la bugetul local, care pot fi investiți în domenii esențiale precum sănătatea”, a explicat Nicolae Cardoși. Candidatul Mișcării Populare la Primăria Poiana Câmpina, Daniel Nenu, a declarat că unul dintre principalele sale proiecte vizează refacerea sistemului de scurgere a apei pluaviale din comună, în timp ce candidatul MP la Primăria Bușteni, Valentin Codescu, a explicat că vrea atragerea de fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. La rândul său, candidatul Mișcării Populare la Primăria Plopeni, Petre Cristian Marin, a arătat își dorește o schimbare fundamentală a modului în care este administrat acest oraș, prin implicarea cetățenilor în deciziile care privesc soarta comunității.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Patru vehicule implicate într-un accident în apropiere de Ploiești

Accident cu patru vehicule vineri dimineață, în apropiere de Ploiești.Potrivit Poliției Prahova, este vorba despre un accident produs pe...
Sari la conținut