Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și candidatu pentru un loc în Camera Deputaților, a anunțat marți, pe pagina personală de Facebook faptul că formațiunea politică din care face parte este singura care susține în mod sincer desființarea pensiilor speciale.

Bozianu este de părere că, spre deosebire de alte partide care pretind că susțin desființarea acestor pensii aberante, PMP nu folosește trucuri legislative care permit Curții Constituționale să respingă desființarea sau impozitarea.

Liderul Mișcării Populare din Prahova a mai punctat faptul că singura excepție pe care o partidul o tolerează sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, care și-au făcut datoria față de România și față de români: foștii veterani de război și foștii deținuți politici

”MIȘCĂM ROMÂNIA!

PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE

PMP: PENSIILE SPECIALE SUNT FURT. NOI LE DESFIINȚĂM!

✅Suntem singura formațiune parlamentară care susține în mod sincer desființarea pensiilor speciale! Aceste pensii consumă nejustificat banii plătiți de români prin taxe și impozite și înseamnă, în opinia noastră, furt.❗️

✅ Singura excepție pe care o tolerăm sunt oamenii care merită cu adevărat respectul nostru, care și-au făcut datoria față de România și față de români: foștii veterani de război și foștii deținuți politici.

✅Spre deosebire de alte partide care pretind că susțin desființarea acestor pensii aberante, noi nu folosim trucuri legislative care permit Curții Constituționale să respingă desființarea sau impozitarea. Am promovat, încă din 2018 un proiect de lege de desființare a pensiilor speciale.

✅Președintele nostru, Eugen Tomac, este primul parlamentar care a anunțat public că renunță la acest cadou nemeritat făcut de un stat măcinat de corupție instituțională.

Mișcăm România prin fapte, nu prin vorbe, cu sinceritate și renunțând la ipocrizie. Suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine”, a scris deputatul Cătălina Bozianu pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here