Fost director al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Georgescu, medic chirurg căruia i s-a organizat un flagrant de către ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție, ar fi primit 400 de lei de la ruda unui pacient pe care îl avea în observație și pe care urma să-l opereze. Surse apropiate de anchetă spun că medicul nu a pus mâna pe bani.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care instrumentează acest dosar, chirurgul Florin Georgescu are calitate de suspect, în cauză fiind bănuit de luare de mită.

Deocamdată, fiind suspect, procurorii nu au luat nicio măsură preventivă, fiind cercetat în libertate.

Chirurgul Florin Georgescu are 69 de ani și a fost director al Spitalului Județean de Urgență Ploiești din 1999 până în 2006, apoi din 2006 până în 2018 a fost șef secție chirurgie, iar din 2018 simplu medic, fără funcție de conducere. Acesta urma să se pensioneze anul viitor.

2 COMENTARII

  1. Florin Georgescu este cel mai bun! Cunosc personal cel putin 5 persoane carora le-a salvat viata. Este pacat ca dupa o viata dedicata pacientilor, cariera dansului sa se termine asa. Iar celor care au facut sa para ca dl doctor cere bani in schimbul serviciilor dumnealui…sper din suflet ca atunci cand veti avea nevoie de un chirurg bun, sa picati pe mana celorlalti!

  2. Doamne fereste! Dar vad ca nimeni nu spune ca era coada la el la consultatii/operatii in timp ce la ceilalti doctori erau foarte putini care asteptau, iar asta se intampla de fiecare data cand am fost la Judetean. Si am fost pt ca Dr Georgescu l-a operat pe tata, pe cumnata si pe fratele meu. Toate operatiile reusita 100%, asta ca sa nu mai spun ca pe cumnata mea … el, Dr Georgescu a salvat-o de la moarte … dupa ce o plimbasera alti “specialisti” care puneau diagnostice gresite. Deci haideti sa fim realisti si pragmatici zic. E foarte bun profesional … poate chiar asta deranja pe unii si altii ca la varsta lui profeseaza si o face foarte bine, are coada la cabinet in timp ce alti medici sunt mai putin cautati …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here