fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO: Caz bizar. Zeci de păsări spânzurate de copaci. Oamenii cred că a fost un ritual satanist

Citește Și

- Advertisement -
Un grup de ciclişti a descoperit într-o pădure, la marginea comunei Corni, din județul Botoșani, zeci de păsări care atârnau spânzurate de copaci, potrivit monitoruldebotosani.ro.

Oamenii au chemat poliția și s-a deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

„Eram aproape de ieşirea din pădure şi am observat mai întâi corpul unei păsări, apoi altul şi încă altul. Erau şi porumbei, am văzut şi o găină, ciori. Toate atârnate de câte o creangă, în mai mulţi copaci pe de o parte şi alta a drumului. Unele legate de gât cu sfori, altele de picioare”, a spus unul dintre cei care au făcut descoperirea.

- Advertisement -

Cazul este de-a dreptul bizar, mai ales că, după ce a fost făcută sesizarea și până au ajuns polițiștii la fața locului, toate păsările spânzurate dispăruseră, deși multe dintre ele erau atârnate la aproximativ cinci metri înălţime deasupra drumului.

Un echipaj de criminaliști a ajus la fața locului pentru a investiga situația care duce cu gândul la un ritual macabru.

Oamenii din zonă au mai multe variante.

- Advertisement -

Un sătean crede că ar putea fi vorba de capcane pentru păsările prădătoare, însă această variantă nu justifică de pe, printre păsările spânzurate, se aflau și găini.

Alții consideră că ar putea fi vorba de un ritual satanist ori de joaca morbidă unor copii.

G4Media.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta