Foto cu caracter ilustrativ

Tragedie pentru doi părinți din Comarnic care și-au găsit copilul de 16 ani spânzurat cu un cablu de la calculator. Incidentul a avut loc ieri seară, părinții anunțând autoritățile la ora 21.30 printr-un apel la 112.

Copilul era elev în clasa a noua la Liceul Nicolae Stolnicu din localitate și se pare că își petrecea tot timpul în fața calculatorului, fapt ce i-a indignat pe părinți care i-au interzis accesul la internet. Supărat de această decizie și de discuția aprinsă pe care a avut-o cu tatăl său, minorul a profitat de momentul în care părinți săi au plecat de acasă și s-a spânzurat cu un cablu al computerului. Copilul spânzurat a fost descoperit de fratele său mai mic, acesta mergând imediat să își caute părinții care au venit și l-au resuscitat pe băiat. Manevrele de resuscitare au fost continuate de medicii de pe ambulanță, însă, din nefericire, băiatul a decedat.

Trupul neînsuflețit se află acum la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here