fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Ce a declarat Vasile Blaga la ieșire din sediul DNA Ploiești. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Vasile Blaga a ieșit în urmă cu puțin timp din sediul DNA Ploiești. Acesta nu a dorit să spună ce anume a discutat cu procurorii anticorupție, spunând doar că a făcut o declarație în cadrul dosarului în care este urmărit penal, în speță dosarul numit „Bani pentru partid”. Întrebat dacă într-adevăr a luat banii despre care se vorbește în dosar, Blaga a spus că nu.

Reamintim că Blaga a mai fost audiat la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Ploiești, inclusiv pe data de 28 septembrie, când a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de corupție. Pe 1 noiembrie, procurorii au decis să i se pună sechestru pe o parte din avere, în cadrul dosarului „Bani pentru partid”.

- Reclamă -

Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar și s-a început urmărirea penală într-un dosar unde este suspectat că în 2009, în cadrul formațiunii politice aflate la guvernare a existat o înțelegere vădită între persoane cu funcții de conducere și anume secretarul general Blaga Vasile și vicepreședintele Ștefan Gheorghe, în sensul obținerii de bani pentru partid. Potrivit înțelegerii, acest lucru urma să fie realizat prin numirea, cu ajutorul miniștrilor desemnați politic, a unor persoane agreate la conducerea companiilor naționale și instituțiilor publice din subordinea acestor ministere, prin intermediul cărora să se procedeze la atribuirea unor contracte de achiziție publică către firme dispuse să ”cotizeze” pentru formațiunea politică din care cei doi făceau parte.

Vezi mai jos imagini video cu declarația lui Vasile Blaga la ieșire din sediul DNA Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...