Un bărbat de 36 de ani din Ploiești este cercetat acum de polițiști, după ce nu a oprit la semnalele agenților de poliție și a provocat un accident soldat cu pagube materiale. Incidentul s-a petrecut în această dimineață pe strada Oltului, din Ploiești.

Șoferul a atras atenția polițiștilor pe Bulevardul Republicii, la trecerea pentru pietoni din dreptul stației TCE 8 Martie, acolo unde nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversare. Agenții de poliție au încercat să îl oprească pe șofer, însă acesta nu a respectat semnalele echipajului de poliție și a fugit. Pe strada Oltului, în timp ce era urmărit de polițiști, bărbatul a intrat cu mașina într-un gard și într-o țeavă de gaze, după care a luat-o la fugă pe jos, dar a fost imobilizat de agenți. Autoturismul condus de bărbat era un Renault Megane, proprietatea soției sale.

Inițial, șoferul a fost dus la Poliția Municipiului pentru audieri, ulterior la sediul IJP Prahova. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală. Bărbatul a scăpat de sancțiunile contravenționale pe linie de rutieră întru-cât nu este considerat conducător auto atâta timp cât nu are permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here