Vasilica Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de premier, deține împreună cu soțul său Cristinel Dăncilă o avere însemnată. Au mai multe imobile în județele Brașov, Dolj și Teleorman, conturi de zeci de mii de euro, dar și venituri mari. Astfel, Viorica Dăncilă își permite să fie generoasă cu PSD. Potrivit declarațiilor de avere, a cotizat la PSD cu 20.000 lei în perioada ianuarie-octombrie 2016, iar în mai 2014 a donat către PSD 40.000 lei.

Împreună cu soțul său, deține două terenuri intravilane, unul de 544 mp în județul Brașov și altul de 1.200 mp în comuna Giurgița, județul Dolj. De asemenea, deține un teren agricol de 2 hectare în comuna Giurgița, Dolj.

Soții Dăncilă au două apartamente, unul de 100 mp în Videle, Teleorman, și unul de 44 mp în Ploiești. Mai au o casă de locuit de 140 mp în Giurgița, Dolj, și o casă de vacanță în județul Brașov.

Deține un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 2014.

În ultima declarație de avere (iunie 2017), sunt trecute conturi bancare în valoare de peste 68 mii euro, 17 mii dolari și peste 183 mii lei.

Tot în ultima sa declarație de avere, Dăncilă a menționat ca indemnizația anuală de europarlamentar a fost de circa 78 mii euro, iar soțul său Cristinel Dăncilă a câștigat din funcția de manager la OMV Petrom 436 mii lei. La această rubrică s-a strecurat și o greșeală: în loc să scrie “indemnizație manager” în dreptul veniturilor obținute de soț, a trecut “indemnizație manager”.

Sursa: www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here