fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Ce ați alege prin vot între un prost și un hoț?

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

La sfârșitul lunii aprilie 2018, mai mulți copii de grădiniță defilau îmbrăcați sumar în fața primului ministru Viorica Dăncilă. Evenimentul a avut loc la Pitești în cadrul evenimentului Simfonia Lalelelor. G4media.ro scria la acea vreme că scene similare au avut loc și în 2009 la Pitești, când tot copii de grădiniță au defilat sub ochii premierului de la acea vreme, Emil Boc, și ai șefului PSD Mircea Geoană.

1 decembrie 2018, Ploiești. Primarul Adrian Dobre rostește două-trei propoziții, apoi invită trei eleve să ia cuvântul. Afară era ger, copilele au așteptat în frig să le dea cuvântul primarul Ploieștiului, care are și funcția de președinte al PNL Ploiești. Imaginile le puteți vedea la sfârșitul textului.

- Reclamă -

Așa cum am mai spus, urmează doi ani cu patru campanii electorale, așa că lupta politică o să fie din ce în ce mai dură.

La scurt timp după acest episod, viceprimarul Cristi Ganea și consilierul local George Botez, ambii PSD, l-au taxat dur pe primarul Dobre.

Ganea a scris pe facebook că primarul și-a dovedit din nou incompetența, făcând referire atât la episodul cu cele trei eleve despre care afirmă că ar fi fost racolate de la o școală de Eugen Prună, consilierul primarului Ploieștiului, cât și la faptul că mai mulți ploieșteni au ratat parada militară care a început cu o oră mai devreme decât fusese anunțată de Primărie.

- Reclamă -

De partea cealaltă, atacul lui George Botez este mult mai dur. Consilierul local afirmă că ”deranjează lașitatea acestui individ care printr-o greșeală a istoriei a ajuns primar” și  ”Câtă nesimțire poate avea cel care a găsit de cuviință să țină copiii afară, în frig, la minus cinci grade, în cămășuțe, doar pentru a ține un speech în locul primarului”. Declarația integrală o puteți citi pe ziarul jurnalulph.ro.

M-am uitat pe fugă în arhivă, când publicam investigații pe mandatul de primar al lui Iulian Bădescu. Banii se scurgeau din instituțiile locale spre firmele de casă ale PSD, se fura organizat. Și pe față, că Justiția era tot controlată de ei în mare parte. Adevărate grupări infracționale controlau tot ce mișca în oraș. Într-un mod inexplicabil, primarul Dobre nu reacționează la atacuri. Se rezumă din când în când să dea vina pe Consiliul Local, unde majoritatea este PSD-ALDE.

O simplă revistă a presei i-ar aduce în față tunurile pe bani publici date de PSD în Ploiești, pe modelul furăm, dar și facem ceva pentru oraș.

Tactica PSD este de a-l ridiculiza pe primar, încercând să contureze ideea de incapabilitate sau chiar prostie. PNL, mai șters, încearcă o tactică a ideii de PSD+ALDE = mafie, cu mare potențial de priză la public prin valul de nemulțumiri la adresa stilului de dictator al lui Liviu Dragnea, aflat într-o luptă dură cu Justiția.

- Reclamă -

Și ajung de aici la vorbele unui consultant politic, care îmi spunea să fac un sondaj de opinie și să întreb cititorii: într-o funcție publică ce ați alege între un prost și un hoț?

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut