Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bănești au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat din satul prahovean Urleta, iar, în urma verificării autoturismului, au avut surpriza să găsească un pistol, ținut în buzunarul scaunului pasagerului din față.

Pistolul este neletal, iar în portbagaj s-a găsit și o cutie din tablă care conținea 102 alice și trei recipiente din metal tip „butoiaș”, pentru care șoferul autoturismului nu a putut prezenta acte de proveniență și nici permis de armă.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează înregistrat ca deţinător de armă, astfel încât pistolul, alicele, precum și cele trei recipiente cu aer comprimat descoperite în autoturismul acestuia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Birolului de Investigaţii Criminale Câmpina, urmând ca dosarul cauzei să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina cu propunere procedurală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here