card bancomat

Două adolescente în vârstă de 15 ani din Ploiești sunt ceretate penal de polițiști după ce au făcut cumpărături folosind un card bancar pe care au declarat că l-au găsit pe stradă. Adolescentele au cheltuit 1400 de lei. Proprietarul cardului a anunțat autoritățile când a primit notificări că a efectuat nu mai puțin de 14 plăți la mai multe magazine din oraș.

 

”În fapt, la data de 11 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, persoane necunoscute ar fi efectuat 14 plăti la mai multe unități comerciale de pe raza municipiului, cu ajutorul cardului său bancar pe care l-a pierdut. Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 1.400 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

 

În urma cercetărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate ca fiind două minore în vârstă de 15 ani, din Ploiești, care ar fi găsit cardul bancar pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu.

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here