ddddd

dddddRomeo Nicolae, vicepreședintele ANAF și coordonator al Direcției Generale Antifraudă Fiscală, este audiat de procurori chiar în acest moment la sediul DNA Ploiești.

Detalii aici: Romeo Nicolae, vicepreședintele ANAF, adus la audieri la DNA Ploiești. VIDEO

Nicolae deține împreună cu soția sa, Adriana, conform declarației de avere, patru terenuri, două fiind obținute de către soție în urma unei succesiuni, celelalte două fiind primite cu titlu de donație de la părinți de către vicepreședintele ANAF. Concret, ei dețin un teren extravilan de 5933 mp în județul Sibiu, și alte trei terenuri intravilane în Prahova, de 1260mp, 899mp și respectiv 537mp. Pe lângă acestea, cei doi dețin două apartamente în Ploiești și o casă în județul Prahova, aceasta din urmă fiind obținută tot ca donație de la părinții șefului de la Finanțe.

Nicolae Romeo și Adriana au achiționat printr-un împrumut, contractat în anul 2013 la Porche Leasing în valoare de 20.492 de euro, un autoturism marca BMW, acesta fiind a doua mașină pe care cei doi o dețin. Din declaratia de avere reise faptul că aceștia mai dețin un autoturism marca Peugeot.

Totodată, pe numele celor doi soți sunt deschise cinci depozite bancare, suma totală ridicandu-se la 24.889 mii de euro și 30.405 mii de lei.

Menționăm faptul că Adriana Nicolae, soția vicepreședintelui ANAF, este angajată la Directia Generala a Finantelor Publice Prahova cu un venit lunar de 5.122 de lei.

Detalii aici: Declarația de avere a lui Romeo Nicolae

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here