fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Ce averi au aleșii locali: consilierul municipal Paul Palaș

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care facem publice averile aleșilor locali din Ploiești. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului local Paul Palaș care, potrivit declarației de avere completată pe data de 25 octombrie 2016, deține un teren agricol în comuna Râfov cu o suprafață de 48.000 metri pătrați (cotă parte 1/1), un teren intravilan în comuna Sângeru cu o suprafață de 829 metri pătrați (cotă parte 1/1), un teren agricol în comuna Ciolpani cu o suprafață de 7.200 metri pătrați (cotă parte 1/1) și un teren aferent apartamentului în Ploiești, cu o suprafață de 14,99 metri pătrați (cotă parte 1/1).

Consilierul local are un apartament cu o suprafață de 44 metri pătrați în Ploiești (cotă parte 1/1). Acesta mai are două autoturisme, unul marca Volkswagen Polo fabricat în anul 2010 și unul marca Daewoo Cielo fabricat în anul 1997.

- Reclamă -

Paul Palaș a avut în anul 2015 un cont de tranzacție la BCR în valoare de 101.992 lei. În același an, acesta a avut acțiuni la Feper S.A. (11.731 lei), SIF Banat Crișana (292.579 lei), Fondul Proprietatea (209.043 lei). Consilierul local a avut în anul anterior completării declarației de avere un credit la Volksbank România în valoare de 7.316 euro.

În anul 2015, consilierul Palaș a avut un salariu de 3.081 lei din partea SC THR Prahova SA (Hotel Central), un salariu de 10.871 lei din partea SC FEPER SA, două indemnizații, una din partea Consiliului Local Ploiești (8.602 lei) și una din partea SC Hale și Piețe SA (1.729 lei) și, împreună cu soția sa, un venit anual de 1.100 lei din arendarea terenului din comuna Râfov. Soția acestuia a avut un venit lunar de aproximativ 54 de lei din partea cabinetului de avocatură unde lucrează și un alt venit lunar de aproximativ 13.449 lei din partea cabinetului individual de insolvență la care lucrează. Anul trecut, Paul Palaș împreună cu soția sa a avut un venit mediu lunar în valoare de aproximativ 3.240 lei.

O investigație a reporterilor Incomod a scos la iveală armonia din cadrul administrației locale în 2015 când la Clubul Sportiv Municipal era director Luminița Albu, suspecta principală în cazul jafului pe bani publici de la Club. În 2015 lucrurile mergeau ca unse: cheltuielile ilegale făcute de club treceau neobservate prin filtrele administrației locale și Primăria se făcea că nu vede nimic în neregulă. Chiar și consilierul local Paul Palaș a beneficiat de pe urma unor plăți dubioase efectuate de CSM Ploiești.

- Reclamă -

Citește mai multe aici:

Cum s-au scurs bani publici de la CSM în cantonamentele de la Hotel Central unde lucrează consilierul local Paul Palaș – FOTO DOCUMENTE

Ziarul Incomod vă va prezenta, zilele următoare, averile celorlalți aleși locali.

Iată mai jos declarația de avere a consilierului local Paul Palaș:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum s-a produs accidentul de pe DN 1B, dintre un TIR și două mașini

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri, în jurul prânzului, pe DN 1B, în comuna Fântânele, în apropierea...
Sari la conținut