fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Ce averi au aleșii locali: consilierul municipal Sanda Dragulea

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie în care facem publice averile aleșilor locali din Ploiești. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului local Sanda Dragulea care, potrivit declarației de avere completată pe data de 6 iulie 2016, deține un teren intravilan cu o suprafață de 241 metri pătrați și două case de locuit, una cu o suprafață de 87,54 metri, iar cealaltă cu o suprafață de 70 de metri pătrați.

La data completării declarației de avere, Sanda Dragulea deținea mai multe bijuterii din aur, în valoare totală de 50.000 euro.

- Reclamă -

În anul 2015, Sanda Dragulea avea un salariu lunar din partea societății Sandina Ele Consulting, în valoare de 213 lei și un salariu lunar din partea societății Ovisan Consulting, în valoare de 750 de lei. Aceasta mai beneficia de două indemnizații din partea Primăriei Municipiului Ploiești (consilier local – 10.236 lei/an) și din partea S.G.U. Ploiești (membru AGA – 5.290 lei/an).

Ziarul Incomod vă va prezenta, zilele următoare, averile celorlalți aleși locali.

Iată mai jos declarația de avere a consilierului local Sanda Dragulea:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut