fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

Ce averi au consilierii județeni: Elisabeta Popovici

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care facem publice averile consilierilor județeni din Prahova. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului Elisabeta Popovici care, potrivit declarației de avere completată pe data de 26 iulie 2016, deține un teren intravilan în Vălenii de Munte cu o suprafață de 2.000 de metri pătrați (cotă parte 1/2), un apartament în Ploiești cu o suprafață de 74 de metri pătrați (cotă parte 1/2) și o casă de locuit în Vălenii de Munte cu o suprafață de 265 metri pătrați (cotă parte 1/2).

Consilierul județean are un autoturism marca Fiat 500 fabricat în anul 2008. În anul anterior completării declarației de avere, Elisabeta Popovici a avut un salariu de 26.486 lei din partea unei școli din Ploiești, o indemnizație de consilier județean de 9.432 lei și o indemnizație de membru AGA de 1.405 lei.

- Reclamă -

În anul 2015, Elisabeta Popovici a avut un venit mediu lunar de aproximativ 3.110 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Reactoare de ultimă generație instalate în rafinăria Petromidia

Rompetrol Rafinare, companie membră a Grupului KMG International (Rompetrol), a introdus în fluxul operațional al rafinăriei Petromidia două reactoare...