fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Ce averi au consilierii județeni: Eugen Ionică

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care facem publice averile consilierilor județeni din Prahova. În acest episod vă prezentăm situația financiară a consilierului Eugen Ionică care, potrivit declarației de avere completată pe data de 11 iulie 2016, deține un apartament în Ploiești cu o suprafață de 52,04 metri pătrați și un apartament tot în Ploiești cu o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați.

Acesta mai are un autoturism marca Matiz fabricat în anul 2004. Potrivit declarației de avere, consilierul județean avea în anul completării declarației de avere un credit la BCR cu o valoare de 27.800 lei și un credit la Europe Bank cu o valoare de 61.750 euro.

- Reclamă -

Consilierul județean avea în anul anterior completării declarației de avere un venit de 4.896 lei din partea unei societăți și un venit de 7.200 lei din partea SC Hidro Prahova SA. Acesta a mai primit o sumă de 3.150 lei din partea Senatului României în calitate de consilier.

În anul anterior completării declarației de avere, consilierul județean a avut un venit mediu lunar în valoare de aproximativ 1.270 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut